• 1.

    LEV Levice
    25-7 57
  • 2.

    PDA Prievidza
    20-12 52
  • 3.

    SVT Svit
    19-13 51
  • 4.

    KMR Komárno
    19-13 51
  • 5.

    HAN Handlová
    18-14 50
  • 6.

    SNV Rytieri
    16-16 48
  • 7.

    INT Inter
    13-19 45
  • 8.

    LUC Lučenec
    10-22 42
  • 9.

    NIT Nitra
    4-28 36

Záver základnej časti bol dramatický do poslednej sekundy, pri veľkej porcii duelov sa našli momenty, o ktorých sa diskutovalo. Združenie basketbalových rozhodcov, na čele s národným školiteľom Borisom Gabarom, si pripravilo už šiestu edíciu rubriky „Očami rozhodcu“. V tomto prípade si nachystali osem zápasových situácií.

Po náročnom období, kedy basketbalové kluby prevažne prežívali a bojovali o svoju existenciu, sa situácia postupne zlepšuje. Niké SBL by sa tretí rok po sebe mohla dočkať navýšenia počtu účastníkov. Úvahy o tom prebiehajú u Košice Wolves a TSM Slávia Young Men Žilina, u ktorých sme zisťovali aktuálnu situáciu.

Ústrednými postavami na lavičkách tímov sú hlavní tréneri, ale nemenej dôležitou súčasťou sú ich asistenti. Ako vyzerá ich bežný deň, čomu sa venujú, aké sú ich povinnosti? Tak na tieto a ďalšie otázky nám dal odpoveď Nikola Maslarevič pôsobiaci v Iskre Svit a vy teraz máte možnosť nahliadnuť do ich sveta.

Je tu záverečný diel špeciálnej hráčskej ankety, v ktorej sa dozviete zaujímavé fakty a názory od samotných basketbalistov pôsobiacich v Niké SBL. V treťom vydaní sme si ponechali viaceré témy a pýtali sme sa aj na najviditeľnejšie slabiny súťaže.

Počas ligovej prestávky sme nezaháľali a pripravovali sme pre vás veľký projekt, jeho cieľom bolo ešte viac priblížiť hráčov Niké SBL a ich názory. Teraz vám tak môžeme predstaviť prvý diel špeciálnej hráčskej ankety, v ktorej sa dozviete odpovede na zásadné otázky.

Prvý diel špeciálnej hráčskej ankety poskytol zaujímavé odpovede na zásadné otázky a ani druhé vydanie v tomto smere nezaostáva. Na rad prídu aj neobľúbené veci, respektíve skladanie ideálnej zostavy.

Február síce priniesol v Niké SBL menší počet zápasov, to však neznamená, že by nebolo rozoberať. Združenie basketbalových rozhodcov, na čele s národným školiteľom Borisom Gabarom, si pripravilo piatu edíciu rubriky "Očami rozhodcu". Za uplynulé obdobie si posvietili na päť momentov zo stretnutí.