• 1.

    LEV Levice
    23-7 53
  • 2.

    PDA Prievidza
    19-11 49
  • 3.

    SVT Svit
    18-12 48
  • 4.

    KMR Komárno
    18-12 48
  • 5.

    HAN Handlová
    16-13 45
  • 6.

    SNV Rytieri
    16-15 47
  • 7.

    INT Inter
    11-19 41
  • 8.

    LUC Lučenec
    10-21 41
  • 9.

    NIT Nitra
    4-25 33

Najväčšia pozornosť na Eurovia SBL All Star Game 2017 sa prirodzene sústredila na tváre podujatia – kapitánov. Peter Sedmák a Radoslav Rančík sa zhostili svojej úlohy na jednotku, o čom svedčia aj pochvalné reakcie.

„Sedmov“ tím napokon ťahal za kratší koniec, aj keď bol výsledok len kozmetickou drobnosťou na celom podujatí. „Treba poďakovať všetkým organizátorom, hráčom a všetkým ľuďom za to, čo pripravili. Bolo to na vysokej úrovni. Zápas bol veľmi pekný, zaslúžene ho vyhral tím Radoslava Rančíka. Hráči aj diváci si to užili,“ povedal bezprostredne po zápase Sedmák.

Skúsený pivot bol už nie raz súčasťou All Star zápasov. Ako si pochvaľuje zmenu konceptu a celý význam takéhoto podujatia? „Myslím si, že je to fajn. Pre mňa je to veľká časť, že som mohol mať svoj tím na All Star zápase. Je to úplne uvoľnené a bez stresov v porovnaní s ligovými zápasmi. Užil som si Bratislavu aj tento zápas. Lepšie sa spoznávame s chalanmi, je to iné oproti tomu, keď nastupujeme proti sebe v lige. Je tu príjemná, kamarátska atmosféra. To je to, čo potrebujeme, aby sme basketbal posúvali ďalej,“ odpovedal hráč Košíc.

S 25 bodmi bol najlepším strelcom svojho tímu a na konci zápasu si odniesol cenu pre najužitočnejšieho hráča stretnutia (MVP). Radoslava Rančíka potešil Eurovia SBL All Star Game ako celok: „Teší ma cena pre najužitočnejšieho hráča. Veľmi pozitívne hodnotím All Star zápas. Dúfam, že sme potešili oko každého diváka, ktorý si vybral cestu sem do Hant arény. Užili sme si to ako hráči, dúfam, že si to užili aj oni. Ja dúfam, že nám možno trochu prepáčia, že sme nehrali veľmi obranu, ale snažili sme sa, aby boli akciu trochu neštandardné a viac exhibičné pre ich zábavu. Za každého diváka som vďačný, čo sem prišiel. Atmosféra bola vynikajúca. Ja by som si prial, aby toľko divákov prišlo na naše zápasy stále. Mne sa koncept páči, je to niečo netradičné. Ja osobne som to ešte nezažil. Dúfam, že vydrží, pretože mám pocit, že to bolo na osoh. O tom je All Star zápas. Každý hráč, ktorý bol na palubovke, si to zaslúžil svojimi výkonmi počas doterajšieho priebehu sezóny. Som určite spokojný s tým, kto hral v zápase. Ak by nejaký mladý talent vyrástol z tejto akcie, tak by to bolo úžasné.“

Foto: Lukáš Droppan