• 1.

    LEV Levice
    25-7 57
  • 2.

    PDA Prievidza
    20-12 52
  • 3.

    SVT Svit
    19-13 51
  • 4.

    KMR Komárno
    19-13 51
  • 5.

    HAN Handlová
    18-14 50
  • 6.

    SNV Rytieri
    16-16 48
  • 7.

    INT Inter
    13-19 45
  • 8.

    LUC Lučenec
    10-22 42
  • 9.

    NIT Nitra
    4-28 36

Program deviateho kola Slovenskej basketbalovej ligy uzatvorí súboj tímov z dolnej polovice tabuľky - Komárna s Handlovou. Získa Miljan Čurovič prvé víťazstvo na lavičke "obuvníkov" alebo sa postará jeho trénerský náprotivok Peter Torda o správny impulz vo svojich radoch?

MBK Rieker Com-Therm Komárno - MBK Handlová

Mestská športová hala, nedeľa 11. novembra o 18.00 h - štatistický prenos a video prenos

Delegácia rozhodcov: Marek Kúkelčík, Marek Turčin, Martin Hudec

Aktuálne informácie: "Obuvníci" sú prekvapujúco na predposlednom mieste tabuľky, zatiaľ majú na konte len dve víťazstvá. Pred týždňom mohli mať pokojne tretie, ale proti Žiline pustili súpera v druhom polčase k veľkému obratu s víťazným koncom. Teraz však mali osem dní prestávku, čo bol ideálny priestor na to, aby sa tím zžil s novým trénerom a zároveň sa dal zdravotne do poriadku. O správny impulz sa však bude snažiť aj Handlová, v stredu totiž prekvapujúco zaváhala doma proti nováčikovi z Lučenca. Tréner "Baníka" Peter Torda bol po zápase mimoriadne nespokojný s prístupom svojich zverencov, dokonca avizoval, že môže prísť k ďalším rošádam v tíme. Kto teda namotivuje svojich hráčov lepšie?

Motívy zápasu: Okrem ukončenia čakania na víťazstvo, sú v hre cenné dva body. Komárno sa môže priblížiť k vyšším pozíciam, Handlová by mohla opäť o čosi pokojnejšie dýchať v strede tabuľky. 

Povedali pred zápasom:

Peter Torda, tréner Handlovej: "Čaká nás veľmi ťažký zápas, obe družstvá totiž potrebujú dobrý výsledok po posledných výkonoch. Našou snahou bude odčiniť náš výkon proti Lučencu. Sme pripravení bojovať o víťazstvo. Urobíme všetko pre to, aby sme prvú štvrtinu základnej časti zakončili víťazne."

Foto: Karol Scholtz

čaká nás veľmi ťažký zápas, kde obe družstvá potrebujú po posledných výkonoch dobrý výsledok. našou snahou je odčiniť náš posledný výkon proti lučenecu. sme pripravení bojovať o víťazstvo, urobíme všetko preto, aby sme prvú šrtvinu základnej časti zakončili víťazne.