• 1.

    LEV Levice
    23-7 53
  • 2.

    PDA Prievidza
    19-11 49
  • 3.

    SVT Svit
    18-12 48
  • 4.

    KMR Komárno
    18-12 48
  • 5.

    HAN Handlová
    16-13 45
  • 6.

    SNV Rytieri
    16-15 47
  • 7.

    INT Inter
    11-19 41
  • 8.

    LUC Lučenec
    10-21 41
  • 9.

    NIT Nitra
    4-25 33

Sedieť v piatok napoludnie, krátko pred Vianocami, v školských laviciach na matematike, fyzike, či chémii, alebo radšej si pozrieť kvalitný ligový basketbal v podaní úradujúceho majstra Slovenska a jeho mestského rivala? To predsa nie je žiadna dilema. Až na zopár výnimiek, azda každý by si radšej vybral to druhé – basketbal! Teraz máte šancu.

BK Inter Bratislava a VŠEMvs Karlovka Bratislava totiž predohrajú vzájomné stretnutie 20. kola Eurovia Slovenskej basketbalovej ligy už v piatok 15. decembra o 11:00 hod. Mestské derby sa hrá v Hant Aréne na bratislavských Pasienkoch, v domovskom stánku BK Inter.

Čo treba spraviť, aby ste aj s vašou triedou pri tom nechýbali?

1. Presvedčiť učiteľa/-ku, aby vás vzal/a na zápas do Hant arény na bratislavských Pasienkoch a riaditeľa/-ku, aby vás tam pustil/a. Vítaní sú študenti a žiaci z bratislavských i mimobratislavských škôl.

2. Prísť v piatok 15. decembra pred 11:00 do Hant Arény. Vstup je voľný pre všetkých, teda nielen pre školopovinnú mládež.

Nielen, že vás čaká zaujímavý športový zážitok, ale rovnako ako vlani, budete mať príležitosť vyhrať pre vašu triedu kvalitnú tlačiareň Ricoh a tiež lístky do Aquaparku Senec!

Z piatkových mestských derby hraných predovšetkým pre mladých fanúšikov sa už stáva tradícia. Tento rok spolu napíšeme tretiu kapitolu a veríme, že ešte zaujímavejšiu a úspešnejšiu ako vlani, keď si v piatok 16. decembra 2016 predpoludním našlo cestu na basketbal viac než 1100 školopovinných divákov.

Je len na vás, aby ste presvedčili učiteľov, nech vašu triedu (respektíve vašich potomkov) vezmú na bratislavské basketbalové derby. Netreba pritom zabúdať, že celá akcia má aj hlbší rozmer, ako už skôr podotkol marketingový manažér Jaroslav Murko: „Nikto nepochybuje, že je užitočné, ak deti chodia zo školy na výchovné koncerty či do divadla. Rovnako tak je správne, aby mali možnosť prísť na zápas najvyššej súťaže basketbalistov, kultivovane povzbudzovať obľúbený tím a vidieť v akcii profesionálnych športovcov, ktorí môžu byť pre mládež tými správnymi vzormi a inšpiráciou.“

Čo dodať?

Vidíme sa v Hant Aréne v piatok 15. decembra!

Videopozvánka na duel Inter - Karlovka:

Autor: Adam Solga, zdroj: bkinter.sk

Foto: Vladimír Dorňák