• 1.

    LEV Levice
    23-7 53
  • 2.

    PDA Prievidza
    19-11 49
  • 3.

    SVT Svit
    18-12 48
  • 4.

    KMR Komárno
    18-12 48
  • 5.

    HAN Handlová
    16-13 45
  • 6.

    SNV Rytieri
    16-15 47
  • 7.

    INT Inter
    11-19 41
  • 8.

    LUC Lučenec
    10-21 41
  • 9.

    NIT Nitra
    4-25 33

Hráči KB Košice robia všetko preto, aby tešili svojich fanúšikov stopercentnými výkonmi a keďže je program Eurovia SBL Ligy bohatý aj v medzisviatkovom období, zarezávať budú prakticky bez prestávky. Tréning majú dokonca naplánovaný aj priamo na Štedrý deň!

“Musíme to brať ako profesionáli. Už 28. decembra nás čaká zápas v Lučenci a o dva dni neskôr domáci súboj s Levicami. Nemôžeme si teda dovoliť vianočné polehovanie na gauči. Iste, ak by nám ten vianočný tréning zrušili, tak by sme sa asi nenahnevali,” pousmial sa Stano Baldovský. Po sobotňajšom tréningu totiž bude mať čo robiť, aby sa stihol presunúť k štedrovečernému stolu do Spišskej Novej Vsi.

“V predvianočnom období nám vyšiel program bez zápasov a toto je teda ideálny čas na naháňanie kondície. Neskôr už totiž bude nasledovať jeden zápas za druhým a tam už takýto priestor pre tréningy nebude. Toto je teda akási krátka zimná príprava,” nadviazal Mišo Baťka uvedomujúc si realitu súčasného programu. Sviatky-nesviatky, pracovať sa musí.

Prípadné sviatočné kilogramy navyše tak Býkom určite nehrozia. To ale neznamená, že by si neužili pohodové chvíľky s najbližšími.

“S plným bruchom by sa behalo a skákalo ťažko. Určite ale neodmietnem kapustnicu a šalátik s mäskom či rybkou. Teším sa na stretnutie s rodinou a vianočný večer si rozhodne vychutnáme,” teší sa Baťka. Pomaličky končiaci sa rok 2016 hodnotí prevažne pozitívne. “Bol fajn. V Košiciach sme splnili minuloročný cieľ a teraz sa nám podarilo vyskladať možno ešte o čosi lepšie mužstvo. Verím teda, že v roku 2017 dotiahneme rozbehnutú prácu do úspešného konca a na jar nám zavesia niečo pekné na krk. Samozrejme, všetkým  našim fanúšikom prajem veľa zdravia a radosti z našej hry.”

K tomuto želaniu sa pripája i celý klub KB Košice. Všetkým našim priaznivcom prajeme ničím nerušené sviatky a v Angels aréne sa vidíme 30. decembra v súboji proti Leviciam. A keďže sú tie najkrajšie sviatky roka – vstupné bude zadarmo!

Autor a foto: Peter Jesenský, zdroj: kbkosice.sk