• 1.

    LEV Levice
    23-7 53
  • 2.

    PDA Prievidza
    19-11 49
  • 3.

    SVT Svit
    18-12 48
  • 4.

    KMR Komárno
    18-12 48
  • 5.

    HAN Handlová
    16-13 45
  • 6.

    SNV Rytieri
    16-15 47
  • 7.

    INT Inter
    11-19 41
  • 8.

    LUC Lučenec
    10-21 41
  • 9.

    NIT Nitra
    4-25 33

Hráčske súpisky Eurovia SBL All Star Game 2017/2018 sú už zaplnené, voľné boli ešte miesta na trénerských postoch. Tím Petra Sedmáka však už pozná svoj realizačný tím, z pozície hlavného trénera povedie družstvo Oliver Vidin, asistovať mu budú Michal Madzin a Ryan Pannone.

Vidin sedí druhú sezónu na lavičke Interu Bratislava. Štyridsaťročný srbský kormidelník získal v predchádzajúcom ročníku so „žlto-čiernymi“ majstrovský titul a bol tiež vo finále Slovenského pohára. V aktuálnej sezóne je so svojim tímom na čele tabuľky, po 17. kole majú na konte 14 víťazstiev a len dve prehry. „Veľmi ma potešilo, že som hlavným trénerom jedného z tímov na All Star zápase. Je to o to cennejšie, keďže je celé podujatie u nás v bratislavskej Hant aréne. Je pre mňa veľkým potešením, že môžem byť súčasťou tohto podujatia. Verím, že fanúšikovia prídu v čo najväčšom počte, touto cestou by som ich chcel pozvať,“ uviedol tréner Interu.

Vo funkcii asistenta trénera sa predstaví Michal Madzin z Iskry Svit. Ešte stále len 31-ročný kormidelník sa postupne vypracoval na trénerskú stoličku „medveďov“. Iskru vedie druhým rokom, okrem toho je tiež asistentom trénera pri mužskej reprezentácii Slovenska. Jeho tím patrí k príjemným prekvapeniam tejto sezóny Eurovia SBL, v tabuľke sú na piatom mieste. „Veľmi si vážim nomináciu a teším sa, že môžem byť súčasťou All Star zápasu v Sedmákovom tíme. Bude to určite zábava a zážitok. Ďakujem svojim hráčom, je to vďaka ich výkonom,“ povedal Madzin.

Na lavičke Sedmákovho tímu sa tiež predstaví 32-ročný americký tréner Ryan Pannone. Ten zažíva svoju premiéru vo funkcii hlavného kormidelníka, z tohto postu vedie BC Prievidza. S tímom z Hornej Nitry sa postupne zlepšuje, dôkazom toho je aktuálne štvrtá pozícia v tabuľke. „Je to veľká pocta byť nominovaný do All Star zápasu a byť toho súčasťou spolu s najlepšími trénermi v lige. Je to o to cennejšie, keďže som nováčikom na pozícii hlavného trénera. Teším sa na možnosť stretnúť sa s ostatnými trénermi a byť s nimi na jednej lavičke,“ vyjadril sa Pannone k svojej účasti.

 

Zloženie tímov Eurovia SBL All Star Game:

Tím Rančík – Boban Tomič (MBK Rieker Com-Therm Komárno), Žarko Djurič (BK Levickí Patrioti), Igor Marič (KB Košice), Miles Bowman (MBK Rieker Com-Therm Komárno), Róbert Rožánek (PP & TV Raj Žilina), Grant Sitton (BC Prievidza), Michel-Ofik Nzege (BK 04 AC LB Spišská Nová Ves), Dávid Abrhám (VŠEMvs Karlovka Bratislava), Nemanja Barač (BK Inter Bratislava)

 

Tím Sedmák – Aleksandar Vlahovič (BK Inter Bratislava), Milan Žiak (BK Levickí Patrioti), Saša Avramovič (Iskra Svit), Dalibor Hlivák (VŠEMvs Karlovka Bratislava), Brandon Holcomb (PP & TV Raj Žilina), Ryan Martin (BC Prievidza), Adam Antoni (BK 04 AC LB Spišská Nová Ves), Marcus Tyus (MBK Handlová), Svetozar Stamenkovič (KB Košice)

realizačný tím: Oliver Vidin – hlavný tréner, Michal Madzin a Ryan Pannone – asistenti trénera

 

Eurovia SBL All Star Game je na programe v sobotu 16. decembra o 18.00 h v bratislavskej Hant aréne, vstupenky si môžete zakúpiť v sieti predpredaj.sk.

Foto: Lukáš Droppan