Vytlačiť
Kategória: Extra

V časoch "korony" sme pre vás pripravili na našom Instagramovom konte sériu videorozhovorov s rôznymi osobnosťami z prostredia SBL. Chceli sme vám touto cestou ukázať hráčov a trénerov v trochu odlišnom svetle, ako ste boli na nich zvyknutí. Nie každý má však Instagram, no aj na takých ľudí myslíme. Od dnešného dňa si tak nájdete záznamy týchto diskusií aj na rôznych audio platformách, kde fungujeme s naším podcastom.

V prvej vlne vám prinášame štvoricu atraktívnych rozhovorov. Nenad Miloševič je veteránom slovenských paluboviek a tiež najstarším hráčom SBL. S rozohrávačom SBL sme prebrali jeho bohatú kariéru na Slovensku, zisk občianstva, ale aj jeho ďalšiu budúcnosť.


Meno Radoslava Rančíka je synonymum úspechu. Jedna z legiend novodobého slovenského basketbalu má čo povedať, či už o svojej bohatej kariére alebo o práci za mikrofónom. Nosnou témou rozhovoru však bola budúcnosť Slovenskej basketbalovej ligy.


Michal Čekovský
sa v poslednom čase zviditeľnil hlavne svojim kuchárskym nadaním, je však stále aj perspektívnym basketbalistom, čo si všimli predstavitelia Spišskej Novej Vsi. "Čeko" nám poodhalil zákulisie fungovania amerických univerzít, ale aj svoju cestu zo zranenia, ktoré predčasne ukončilo jeho predchádzajúcu sezónu.


Peter Jankovič
bol úspešný hráč a svoju auru si preniesol aj do pozície trénera. Momentálne úspešne koučuje BKM Lučenec a tiež pôsobí v pozícii asistenta tréner slovenskej ženskej reprezentácie. Rodák z Košíc nám dovolil načrieť do zákutia trénerského života, ktorý prináša rôzne zaujímavé výzvy. 


Náš podcast "SBL pod - Basketliga.sk" nájdete aj na:

Anchor   -   Spotify   -   Apple Podcasts   -   Google Podcasts