• 1.

    LEV Levice
    23-7 53
  • 2.

    PDA Prievidza
    19-11 49
  • 3.

    SVT Svit
    18-12 48
  • 4.

    KMR Komárno
    18-12 48
  • 5.

    HAN Handlová
    16-13 45
  • 6.

    SNV Rytieri
    16-15 47
  • 7.

    INT Inter
    11-19 41
  • 8.

    LUC Lučenec
    10-21 41
  • 9.

    NIT Nitra
    4-25 33

Kto by nešiel radšej na basketbal miesto sedenia v školských laviciach? Žiaci a študenti majú teraz jedinečnú šancu! Dva bratislavské kluby, Inter a Karlovka, si to medzi sebou rozdajú v predohrávke 22. kola Eurovia Slovenskej basketbalovej ligy už v piatok 16. decembra dopoludnia o 11:00.

Čo treba spraviť, aby ste aj s vašou triedou boli pri tom?

1. Presvedčiť učiteľa/-ku, aby vás vzal/a na zápas do Hant arény na bratislavských Pasienkoch a riaditeľa/-ku, aby vás tam pustil/a. Vítaní sú študenti a žiaci z bratislavských i mimobratislavských škôl. 

2. Stačí, ak potom váš učiteľ/-ka alebo riaditeľ/-ka napíše mail marketingovému manažérovi BK Inter Jaroslavovi Murkovi, v ktorom uvedie názov a adresu školy, označenie triedy (napr. III. A, VII. C) a počet lístkov, ktoré vaša trieda žiada. Samozrejme, lístky dostanete zdarma! Adresa je Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. (mobil 0948 058 311).

Nielen, že vás čaká zaujímavý športový zážitok, ešte budete mať príležitosť vyhrať pre vašu triedu kvalitnú tlačiareň Ricoh a tiež lístky do Aquaparku Senec.

Ak sa pýtate, ako presvedčiť vašich učiteľov, aby vás vzali na basket, môžete, samozrejme, argumentovať tým, že sa blížia Vianoce. Celá akcia má však aj iný, hlbší rozmer, ako pripomína marketingový manažér Jaroslav Murko: „Nikto nepochybuje, že je užitočné, ak deti chodia zo školy na výchovné koncerty či do divadla. Rovnako tak je správne, aby mali možnosť prísť na zápas najvyššej súťaže basketbalistov, kultivovane povzbudzovať obľúbený tím a vidieť v akcii profesionálnych športovcov, ktorí môžu byť pre mládež tými správnymi vzormi a inšpiráciou.“

Čo dodať? Basketbalisti Interu aj Karlovky sa už tešia, že odohrajú ligové derby práve pre mladé „školopovinné“ publikum. Preto netreba strácať čas a treba rýchlo osloviť vašich pedagógov.

Vidíme sa v Hant Aréne!    

Autor: Adam Solga, zdroj: bkinter.sk

Foto: Vladimír Dorňák