Vytlačiť
Kategória: Správy

Súpiska Lučenca sa v týchto dňoch postupne formuje. Po oznámení prvých mien, hlási vedenie klubu aj prvú hráčsku posilu. Z Handlovej prichádza 23-ročný krídelník Lukáš Bolek.

Bývalý reprezentant Slovenska do 20 rokov si tak v rámci Niké Slovenskej basketbalovej ligy vyskúša už štvrté pôsobisko. Počas predchádzajúceho ročníka bol súčasťou MBK Baník Handlová. V dôsledku zranení odohral v sezóne 2020/2021 na hornej Nitre 20 zápasov, priemerne si zapisoval na svoje konto 4,7 bodu a 2,7 doskoku. S klubom sa mu nepodarilo dostať do play off, čo by určite rád zmenil v drese BKM.

„Z príchodu do Lučenca mám radosť. Teším sa, kedy sa to všetko znova spustí a my sa budeme všetci spolu pripravovať na sezónu. Žiaľ, poslednú sezónu sa to nedalo vidieť, ale viem, že do Lučenca chodí vždy veľa ľudí a hrá sa tam v skvelej atmosfére. Mne, ako hráčovi toto veľmi chýba a veľmi sa teším na tú energiu a atmosféru, ktorú spolu vytvoríme,“ prezradila nová posila Lučenca.

Nový kouč „Novohradčanov“ Daniel Sokolovsky má tak zaplnené ďalšie miesto na súpiske. Už dlhšiu dobu je známe, že v Lučenci pokračuje duo Simeon Jackuliak a Ján Zorvan.

Foto: Branislav Gúgľava