Vytlačiť
Kategória: Správy

Nikdy nehral za iný ako spišskonovoveský dres, a tak to aj zostane minimálne aj pre ďalšiu sezónu. Rozohrávač Lukáš Krajňák zostáva aj ďalej Rytierom, spečatil ho podpisom nového kontraktu.

Dvadsaťsedemročný basketbalista bol pri všetkom podstatnom, čo sa v Spišskej Novej Vsi udialo v predchádzajúcich rokoch. Prežil si všetky náročnejšie sezóny, po ktorých sa aj on mohol radovať zo sladkého historického úspechu klubu. Prvýkrát v kariére si Krajňák vychutnal, ako chutí majstrovský titul a Slovenský pohár.

V sezóne 2020/2021 odohral za Rytierov 40 zápasov, priemerne pomáhal 2,3 bodmi.

"Ja si ani neviem predstaviť a myslím si, že ani naši diváci, žeby Luky nebol súčasťou extraligového družstva. Som rád, že sme sa dohodli a on bude môcť aj v novej sezóne ukázať, že je platným členom tímu. Verím, že bude na sebe makať celé leto a všetkým nám v sezóne predvedie to pravé Spišské rytierske srdce, ktoré ho zdobí celú jeho kariéru," podotkol pri podpise zmluvy generálny manažér Michal Búza.

Tréner Spišiakov Štefan Svitek tak zaplnil ďalšie miesto na súpiske, okrem Krajňáka pokračuje aj Adam Antoni, Michal Baťka a novými tvárami sú Jakub Merešš a David Dennis.

Zdroj: basketsnv.sk

Foto: Daniel Faix