Vytlačiť
Kategória: Správy

Fanúšikovia Komárna si isto pamätajú na Vuka Djordjeviča. Rovnaké meno bude tiež súčasťou BC, ale v tomto prípade ide o 22-ročného srbského podkošového hráča.

Veľký talent a bývalý mládežnícky reprezentant Srbska si premiérovo vo svojej kariére zahrá mimo rodnej krajiny. Odchovanec slávnej Červenej Zvezdy Belehrad zbieral úspechy už vo svojich začiatkoch, stal sa so svojim tímom napríklad víťazom prestížneho Adidas Next Generation turnaja. Následne jeho profesionálne kroky viedli do Nišu, Užíc a v sezóne 2020/2021 sa upísal KK Kolubare Lazarevac. V 26 stretnutiach mu priemerne svietilo v štatistikách 12,3 bodu, 4,2 doskoku a 1,2 asistencie.

„Keďže som mladým hráčom, bude to pre mňa veľká výzva si prvýkrát zahrať vonku. Sezóna bude určite náročná a plná výziev, ale teším sa na to a už sa nemôžem dočkať toho, kedy sa pripojím k tímu. Ďakujem vedeniu a trénerom za poskytnutú možnosť. Verím, že naplním ich očakávania a ukážem to najlepšie, čo viem. Je predo mnou skvelá šanca, takže k nej pristupujem zodpovedne. Dúfam, že ma čaká dobrá sezóna,“ vyjadrila sa nová posila Komárna pre oficiálne facebookové konto klubu.

Highlighty novej posily Komárna:

Foto: Fiba.basketball