• 1.

    LEV Levice
    23-7 53
  • 2.

    PDA Prievidza
    19-11 49
  • 3.

    SVT Svit
    18-12 48
  • 4.

    KMR Komárno
    18-12 48
  • 5.

    HAN Handlová
    16-13 45
  • 6.

    SNV Rytieri
    16-15 47
  • 7.

    INT Inter
    11-19 41
  • 8.

    LUC Lučenec
    10-21 41
  • 9.

    NIT Nitra
    4-25 33

Po obsadení rozohrávačských postov sa vedenie Komárna zameralo na ďalšie pozície. Do podkošového priestoru angažovalo 23-ročného srbského pivota Miloša Stajčiča.

Odchovanec slávnej Crvenej Zvezdy Belehrad si ešte v mládežníckych kategóriách zahral na prestížnom Adidas Next Generation turnaji. S tímom vyhral toto podujatie v domácom Belehrade a svojimi hernými kvalitami si vypýtal pozvánku do reprezentačných výberov Srbska. Následne neodolal vábeniu zo zámoria, vo svojej kariére pokračoval na univerzite Campbell. "Komárno som si vybral z dôvodu, pretože si myslím, že ide o zdravú basketbalovú komunitu. Jeden z hlavných dôvodov pri mojom rozhodovaní bol aj tréner Zlatko Jovanovič. Myslím si, že Komárno je najlepším miestom, kde môžem ukázať svoje schopnosti," myslí si nová komárňanská tvár. 

Vo farbách „bojujúcich tiav“ odohral v záverečnom roku 21 stretnutí, priemerne v nich mal 2,8 bodu a 1,8 doskoku. Komárno bude jeho prvou zastávkou v profesionálnej kariére. „Stajčič bol jeden z najtalentovanejších hráčov v Crvenej Zvezde. Potom išiel na univerzitu Campbell, čo je kvalitná škola s dobrým basketbalovým programom. V uplynulom ročníku som sledoval, ako sa mu darí. Je to jeden z hráčov, ktorého sme spoločne s Bobanom Tomičom chceli. Ide o inteligentného a skromného chlapca, ktorý je talentovaný a potrebuje iba dostať šancu na európskych palubovkách. Väčšina týchto hráčov začína na Balkáne, ale vďaka výsledkom z predchádzajúceho ročníka sme ukázali, že pracujeme dobre. Odmietol tieto ponuky a ide teda k nám. Myslím si, že nielen pre Komárno, ale aj pre slovenský basketbal je dobré, že prichádzajú sem takýto hráči. Miloš je pracovitý hráč na pozíciu 4 a 5, je atletický a dobre fyzicky stavaný. Prajem si, aby bol zdravý a bol platným hráčom nášho tímu. Verím, že spoločne dosiahneme na dobrý výsledok,“ uviedol svoj názor k najnovšej posile tréner Zlatko Jovanovič.

Highlighty novej posily Komárna:

Zdroj: Facebook BC Komárno

Foto: gocamels.com