Vytlačiť
Kategória: Správy

Tesne po tom, ako handlovskí "baníci" ohlásili zmenu na trénerskej stoličke, prišlo na ich súpiske k doplneniu hráčskeho kádra. Na hornú Nitru sa vracia 26-ročný rodák z Michaloviec, Roman Skvašik. Handlovský dres si oblečie po tom, ako sa dohodol na rozviazaní spolupráce s Komárnom.

193 cm vysoký navrátilec, sa stane siedmym Slovákom na handlovskej súpiske. Tréner Kučera tak bude mať do zápasovej rotácie k dispozícii ďalšieho skúseného hráča. "Po tom, ako sa nám naskytla príležitosť rozšíriť torzo tímu o ďalšieho Slováka, sme nezaváhali. Veríme, že sme urobili správne rozhodnutie. V prípade 'Skvaša' vieme, do čoho ideme a čo môžeme od neho očakávať. Ide o hráča, ktorý sa dokáže na palubovke odvďačiť za prejavenú dôveru a verím, že toto konštatovanie potvrdí. Je to navyše hráč, ktorý bez pochýb vystuží tímovú chémiu v našej šatni," skonštatoval Pavel Procner.

Handlová sa tak po Spišských Rytieroch a bratislavskom Interi, stane tretím celkom s najvyšším počtom slovenských hráčov. Dvanáste miesto handlovskej súpisky zostáva aj naďalej neobsadené a nie je vylúčené, že sa aj to v blízkej budúcnosti zaplní.

"Na návrat do Handlovej sa veľmi teším. Odohral som tam vlaňajšiu sezónu, preto viem, do čoho idem. Neviem sa dočkať na spoluprácu s manažmentom klubu, s ktorým som si v uplynulom ročníku vybudoval korektné vzťahy. V Handlovej boli so mnou spokojní, čo potvrdili i prejaveným záujmom o moje služby ešte pred začiatkom prebiehajúcej sezóny. Handlovčania vedia, čo môžu odo mňa očakávať, čiže ani jedna strana nejde do ničoho neznámeho. V Komárne som nebol spokojný s minutážou a preto som sa rozhodol odísť. Verím tomu, že mám na viac a v staronovom prostredí to budem mať príležitosť dokázať. Ďakujem Handlovčanom za prejavenú dôveru a teraz je už iba na mne, aby som sa za ňu odvďačil priamo na ihrisku. Neviem sa už dočkať handlovského hľadiska a fanúšikov, s ktorými mám taktiež priateľský vzťah," vyhlásil Roman Skvašik.

Zdroj: mbkhandlova.eu

Foto: Lukáš Droppan