Vytlačiť
Kategória: Ocenenia

Štvrté semifinálové zápasy ukončili obe série. Kto najvýraznejším spôsobom prispel k tomu, že sa jeho tím prepracoval do finále? 

Muž zápasu Spišskí Rytieri - Patrioti Levice: Deshawn Freeman

Súboje Spišských Rytierov s Patriotmi Levice sa často rozhodovali pod košom, inak tomu nebolo ani v štvrtej konfrontácii týchto súperov. V kľúčových úsekoch stretnutia sa Levičania mohli spoľahnúť na Deshawna Freemana. Pivot Patriotov len potvrdil, že v tejto sezóne patrí k najlepším striedajúcim hráčom tejto súťaže. Do zbierky si pridal solídny výkon, v tomto prípade znamenal postup do finále. Freeman zakončil zápas ako najlepší strelec svojho tímu, mal aj najvyššiu úspešnosť streľby. V štatistikách mu svietilo 17 bodov, 7 doskokov a 2 bloky. 

 

Muž zápasu BKM Lučenec - BC Komárno: Taylor Johns

Lepší narodeninový darček si Taylor Johns ani nemohol vymyslieť. Americký center opäť po týždni ukázal, ako všestranný je pre družstvo Lučenca. K tomu sa samozrejme pridalo aj ukončenie série s Komárnom a postup do boja o majstrovský titul. Johns toto všetko orámcoval 17 bodmi, 13 doskokmi a 4 asistenciami. Tiež bol najlepším strelcom svojho tímu, v rámci indexu užitočnosti dosiahol najvyššiu hodnotu v rámci štvrtých semifinálových zápasov.

Foto: Lukáš Droppan