Vytlačiť
Kategória: Správy

Slovenská basketbalová liga Vás pozýva v rámci Eurovia SBL All Star Game 2015 na prvý workshop zameraný na online štatistiku pod názvom: „FIBA LiveStat 2015“. Začiatok workshopu je na programe v sobotu 12. decembra o 16:00 v Poprad Aréne.

Workshop je zameraný na analyzovanie zápasových situácií, ukážku použitia nástroja na analyzovanie štatistík, výstupy štatistického programu a mnoho ďalšieho. Workshopu sa môžu zúčastniť všetci záujemcovia o analýzu dát basketbalového zápasu, pozvánka platí aj pre trénerov, asistentov, hráčov, ale aj pre budúcich „scoutov – štatistérov.“

„V prvom rade by som chcel poďakovať organizátorom Eurovia SBL All Star Game 2015, za pomoc pri zorganizovaní vôbec prvého stretnutia zameraného na štatistické dáta a online štatistiku. Verím, že téma je zaujímavá pre širokú verejnosť a na workshope sa stretneme v čo najväčšom počte,“ vyjadril sa k workshopu FIBA LiveStat administrátor Eurovia SBL Patrik Polcer.

Prosíme záujemcov o workshop, aby vyplnili registračný formulár, ktorý nájdete na: https://goo.gl/0J7NjA. „FIBA LiveStat 2015“ workshop je zdarma pre všetkých účastníkov. V prípade akýchkoľvek otázok píšte na: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript..

FOTO: MARTIN ŠOPINEC