• 1.

    LEV Levice
    21-7 49
  • 2.

    PDA Prievidza
    18-10 46
  • 3.

    SVT Svit
    18-11 47
  • 4.

    HAN Handlová
    16-11 43
  • 5.

    KMR Komárno
    16-12 44
  • 6.

    SNV Rytieri
    15-14 44
  • 7.

    INT Inter
    11-17 39
  • 8.

    LUC Lučenec
    9-20 38
  • 9.

    NIT Nitra
    3-25 31

Z pohľadu atraktivity zápasov nemohlo 32. kolo rozhodne nudiť. A podobne k tomu pristúpili aj samotní hráči, preto bolo na čo pozerať. Často viditeľné, ale aj menej známe tváre dali o sebe vedieť a my vám na jednom mieste zhrnieme to najpodstatnejšie zo sobotňajšieho večera. 

30. kolo dalo odpoveď na mnohé otázky a tiež prinieslo plejádu zaujímavých výkonov, ktorým dominovali dvojciferné hodnoty. Ako vždy, tak aj teraz vám prinášame prehľad toho najpodstatnejšieho, čo sa udialo v sobotňajších dueloch. 

Ligové dianie je späť a s ním aj tradičné ohliadnutie za najzaujímavejšími a najhodnotnejšími výkonmi kola. Potešujúcou správou v 29. kole bolo, že k slovu sa dostali aj slovenskí hráči. K ním sa pridali ďalšie tváre, ktoré potešili fanúšikov svojich tímov. V nasledujúcich riadkoch sa dozviete, čím si to zaslúžili. 

Záverečná štvrtina základnej časti už síce odštartovala, ale ešte tu máme jeden návrat za uplynulým obdobím. V spolupráci s predajňou BBALLTOWN, zástupcom spoločnosti Peak na Slovensku, v tejto sezóne oceňujeme okrem iného najlepšieho slovenského hráča do 23 rokov. V tretej štvrtine si tento honor vyslúžil Juraj Láštic z Handlovej.

28. kolo prinieslo veľmi vyrovnané zápasy, veď najvyšší bol len 11-bodový rozdiel medzi súpermi. Ako by sa dalo charakterizovať kvarteto stretnutí? Rozhodovali v ňom rozohrávačske kvality a podkošová sila. Máme tu pre vás prehľad najzaujímavejších individuálnych výkonov. 

Diskusie a komentáre o tom, kto a prečo je najlepší hráč, prebiehajú neustále. Na konci základnej časti príde k vyhláseniu Peak najužitočnejšieho hráča (MVP), ešte pred ním je tu tretie vydanie rebríčka, v ktorom sme spolu s redakciou zoradili potenciálnych kandidátov na toto ocenenie.

Záver tretej štvrtiny základnej časti priniesol vo väčšine prípadov výraznejšie víťazstva tímov, až na jednu výnimku. Svojimi výkonmi sa prihlásili o slovo nielen dôverne známi hráči, ale aj nové tváre. Servis z 27. kola začíname ako vždy pohľadom na najzaujímavejšie individuálne počiny.